Vem ligger bakom Svenska Böcker?

Jag som skriver om svenska böcker heter Kristina Suomela. Då jag själv gett ut en bok, egenutgivning, vet jag hur svårt det är att komma ut på marknaden, därför vill jag hjälpa till med det genom bl. a. bokrecensioner, boktrailers och författarintervjuer.

Bor gör jag i vackra Schweiz och har här ett litet förlag, Miramir Förlag (Miramir Verlag K. Suomela-Björklund) som jag ger ut egna böcker på. Min dröm är att förlaget ska växa och kunna ge ut böcker så fler fantastiska svenska författare får hålla sina tryckta böcker i händerna. För vi har väldigt många bra författare i Sverige!

För nyheter om utgivningar hos Miramir Förlag, kika in på www.miramir-forlag.com
Läs mer om mig och följ mitt skrivande på www.kristinasuomelabjorklund.com

Allt gott!

Tina (Kristina)