Fantasy,  Unga vuxna,  Ungdom

De dödas själar av U P Enna

Baksidetext: «De dödas själar» – den oväntade fortsättningen på «Den åttonde dimensionen» 

Antons torp står öde och tomt – vad har hänt med Anton och hans familj? 

Kjell, en fotointresserad och nybliven pensionär, dras till det gåtfulla, obebodda torpet. Den perfekta sessionen på torpet blir början till ett skräckfyllt äventyr. Ed, gubben som bor på höjden invid torpet, berättar osannolika historier för Kjell. Dessutom hittar Kjell makabra fynd vilket får honom att gräva djupare efter sanningshalten i Eds fantasier. Till sin hjälp dyker plötsligt hans gamle vän Max upp. De dras in i en osannolik historia där det blir svårt att hålla isär fantasi och verklighet. Eller är allt verklighet? Lyckas de med sitt stora mål, att hitta Anton? Till vilket pris i så fall? 

Denna fartfyllda berättelse är fylld av osannolika skeenden, makabra fynd, magi, mördarjakt, kärlek och mystik. Du slits mellan det du redan tror dig veta och det som du tidigare sett som rena fantasier. Dags att omvärdera? Välkommen in … om du vågar. 
«De dödas själar» är del 2 i fantasydramat om Mittel. Del 1 är «Den åttonde dimensionen».

Recension: Ja, «De dödas själar» är verkligen fartfylld! Inga tråkiga passager utan det händer något hela tiden. Det var ett tag sen jag läste «Den åttonde dimensionen» så det tog ett litet tag innan jag kom in i handlingen igen och kom ihåg vilka karaktärerna var.
Allas historier är spännande och andas mystik. Detta gör att man vill läsa vidare, vidare och vidare för att få reda på vad som ska hända.

Betyg: 4 /5


(Visited 121 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.