Feel Good

Ny trånad läker snart ett brustet hjärta av Eva och Mats Eriksson

Baksidetext: Rut är sextioett år när hennes man lämnar henne för en yngre kvinna. Samtidigt flyttar enda dottern och de två barnbarnen till andra sidan jorden. 

Allt hon levt för är plötsligt borta. Hon står vilsen kvar och känner sig ensam, ratad och oattraktiv. Det stilla pensionärslivet som hon sett fram emot att få uppleva med sin man kommer aldrig att bli verklighet. Hon behöver skapa sig ett nytt liv och hon måste bygga upp sig själv igen. Vem är Rut utan man, barn och barnbarn att ta hand om? Och vem vill hon vara?

Som singel ger hon sig motvilligt ut i Stockholms krogvärld och hon skaffar sig ett nytt, udda arbete. Vid sin sida har hon två nyfunna väninnor den äventyrliga, utåtriktade Ros-Marie och den trygga, kloka Nadja. Det nya livet måste, och kan, börja.

Recension: En härlig och humoristisk feel good med en del stänka av allvar och eftertanke. Det är underbart att följa Rut och hennes nyfunna vänner och att få skratta med henne och dras med på hennes äventyr med väninnan Rose-Marie. Det var egentligen en sak som gjorde mig en aning besviken, att Hamlet är en … Tja, det får ni läsa själva.
En härlig bladvändare!

Betyg: 4,5/5

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.