Fantasy,  Spänning,  Ungdom

Den åttonde dimensionen av U P Enna

 

Baksidetext: Himmel eller helvete? Anton hade inte funderat på hur det skulle vara efter döden men nu låg han med slutna ögon och försökte känna och minnas. Inte kunde den lätta brisen och den friska luften vara helvetet? Väl?

Antons unga liv tar en oväntad vändning när allt ser som mörkast ut. Sofias livlösa kropp svävar som en vålnad framför hans inre syn. Hade han tagit hennes liv? I så fall ville han inte leva längre.

I en annan dimension hotar mörka krafter att förgöra Mittel. Neradel har en våghalsig plan för att rädda sin dimension – för att lyckas med det måste han ta hjälp från sitt tidigare liv – men inget blir som han tänkt. Flera personer blir plötsligt indragna i den virvlande jakten på dimensionernas hemlighet.

Recension: Lustig, fartfylld och underbara figurer. U P Enna har skapat en härligt dimension, en värld, och målar upp den så det känns som om man själv är med i den. Snabbt fick jag favoritkaraktärer som t. ex. Korken. Honom kan man bara gilla 🙂 Boken är spännande, sorglig och rolig. Perfekt läsning för en äventyrslysten och bokälskande tonåring!

Betyg: 4/5

Boken finns bl. a. att köpa hos Fantastikbokklubben. Där kan du även läsa en intervju med U P Enna.

(Visited 287 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.