Feel Good,  Roman

Holly av Nick Vero. En cinematic book

Baksidetext: Till mina barn. Året är 2010. Ni är två och fyra år. Klockan är åtta på kvällen och jag sitter i soffan och undrar hur jag ska klara mig utan er mamma. Det är ett år sedan hon blev sjuk och samma dag bestämde hon sig för att ni skulle vara ovetande. Ni skulle få fortsätta att leva i er drömvärld och bara vara barn. Hon är inne för den sista behandlingen, efter den finns det inget mer man kan göra. Lyckas inte den, så kommer jag bli ensam med er. Jag bestämmer då, att om det händer så är det två saker jag vill. Aldrig mer älska någon, och att ni inte ska glömma henne. Det är då jag skriver de första raderna. Den här boken är resultatet av att sitta där på sängkanten och läsa för henne varje dag. Att vara uppslukad i stunden, att se henne skratta och gråta, utan att tänka på vad som skulle kunna hända. Att få se henne leva. Det här är boken om er mamma.

Om ljudboken: Ljudboken presenteras i det nya formatet «Cinematic Books». Med mer än åttio olika röster, stämningsmusik och ljudeffekter tar den med dig på en resa utöver det vanliga.

Recension: Wow! Som att lyssna på en film. Fantastiskt historia som fick mig att både skratta och gråta. Härligt skriven av Nick Vero. Inläsningen är helt otroligt bra och alla ljudeffekter och den fina musiken förstärker den här starka historien.

Betyg: 5 / 5

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.