Barn,  Science Fiction

Snack Parrows intergalaktiska rymdbyrå: Nödrop från yttre rymden av Camilla Linde

Baksidetext: Rymdpiraten Snack Parrow ger sig ännu en gång ut på äventyr med sitt risiga rymdskepp. Det har kommit ett nödrop från yttre rymden. Snack och hans besättning bestämmer sig för att rädda den som är i nöd.
Och förstås ta emot den utlovade belöningen.
Men det är långt till Sombrerogalaxen. För att ta sig dit behöver de installera hajperfart. Skeppsspöket Kapten Hammock känner två skickliga mekaniker som kan klara av uppgiften. Men de har inte träffats på femtio år. Inte sedan incidenten vid skiftnyckelkastartävlingen. Kommer de att vilja hjälpa till?
Samtidigt ryktas det om ett hajrymdskepp som gör galaxen osäker. Och vem är egentligen Mack Arrow?

Recension: Underbar bok! Det är så roligt när barnböcker även kan roa vuxna liksom dagens animerade filmer även gör. Jag fick mig många goda skratt och jag kan tänka mig att barn säkert tycker den är underbart rolig och spännande. Jag ska nog läsa första också!

Betyg: 5 / 5

(Visited 73 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.