Fantasy,  Spänning

Femte Dagen av Ulrika Amador

Baksidetext: När hon återfår medvetandet efter en svår olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre olika liv, i tre olika tidsperioder. Människorna omkring henne vet inget om detta, trots att flera av dem förekommer i samtliga av hennes tre liv. Allt tyder på att de olyckor hon råkar ut för inte alls är olyckor, utan att alla hennes liv är i fara. Men varför? Vem vill se henne död?
Hon inser snart att det finns en gemensam nämnare för de tre liven. Något som hotar inte bara hennes existens utan mäktiga fienders trossystem. Kan hon använda sina olika liv för att lämna ledtrådar eller varna sig själv, innan det är försent?

Recension: Jag tror vi har en svensk motsvarighet till Dan Brown! Vilket fantastiskt upplägg på historien! Spännande, fartfyllt och aldrig långtråkigt. Ulrika har skrivit en underbar bok som jag läste i nästan i ett svep. Svårt att lägga ifrån sig helt enkelt! Kanondebut Ulrika!

Betyg: 4,5 / 5

(Visited 449 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.