Dystopi,  Fantasy

Friskyttarna av Ewa Broberg

Baksidetext: Edens murar restes för att skydda folket från den kalla, ofruktbara värld som återstod efter det sista stora kriget. Lilia, en ung ingenjör, flyr tillsammans med helarlärlingen Tristan, då Edens premiärminister vill se henne död. Utanför murarna möter hon överlevare som för hennes liv i en ny riktning. Snart får hon anledning att fråga sig vem som är vän och vem som är fiende.

Recension: Så spännande! En fantastisk historia som tar vändningar som man kanske inte tänkt sig. Lilia är en väldigt stark karaktär som det är väldigt lätt att leva sig in i och känna med, men även bli irriterad på. 🙂 Även Tristan och Adrian är väldigt starka karaktärer och jag kände verkligen med båda när de led eller var lyckliga. Ewa har skapat en väldigt spännande berättelse och jag var riktigt besviken när den tog slut!

Betyg: 4,5/5

(Visited 380 times, 1 visits today)

3 Kommentare

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.