Spänning / Skräck

Jag följer dig av Dan Nilsson

Baksidetext: Snart förstår Niklas att det är en person som känner honom, och som vill få tillträde till hans verksamhet som privatspanare på nätet. Men i vilket syfte?
Den första ledtråden får han när en kvinna blir mördad i Niklas gamla hemstad Eslöv. Det visar sig att mordoffret har koppling till IT-koncernen som hans pappa startat en gång i tiden. För att förstå mördarens motiv måste Niklas lära känna sin numera döda pappa och hans företag på nytt – men också konfronteras med sitt eget förflutna.
Tillsammans med sin kvinnliga motsvarighet bland privatspanare, «Spanjorskan», jagar Niklas mördaren genom Eslöv, Lund och norra Skåne – med spår som leder ända till Thailand.

Recension: Liksom i «Bevakaren» har Dan lyckats med en spännande bok fylld av intressanta karaktärer. Berättelsen är spännande och boken blir aldrig långtråkig, en riktig bladvändare. Det enda som är synd, är att det inte redan finns en uppföljare.
Toppen Dan!

Betyg: 5/5

(Visited 140 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.