Berättelser ur livet,  Feel Good,  Inspiration

Yes! av Elisabeth Wahlin

Baksidetext: Boken Yes! bjuder på personliga berättelser och nu ännu fler inspirerande citat. Om förmågan att aldrig ge upp, att våga känna tillit och vad som kan hända när vi vågar säga JA till de möjligheter som kommer vår väg.
Följ med Arne, när han förverkligar sin dröm och Maria, som äntligen kliver fram och vågar ta plats. Möt också Pelle, i jakten på ett förlorat syskon och Bodil, när en plötslig sjukdom utmanar henne och läs om Helena, som till slut gör det hon är ämnad för. Samt fler andra underbara berättelser.
Att få ta del av en annan människas berättelse är en stor gåva. Där kan vi känna igen oss, bli berörda och få den kraft vi ibland behöver för våra vidare val i livet. Rätt historia i rätt ögonblick kan bli starten på något helt nytt och alldeles underbart.

Recension: Det är intressanta historier av livsöden. Svåra situationer som personerna vänder till det bättre och tar sig uppåt igen. Jag läste boken på kort tid och då blev det lite för mycket av det goda, så att säga. Yes! bör man nog läsa en historia då och då av. Gripande historier och bra när man behöver inspireras.

Betyg: 3/5

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.