Dystopi,  Science Fiction

Katalysatorn av Magnus Hägglöv

Baksidetext: År 2044 när informationsteknologin och världens befolkningstillväxt håller på att skena utanför människans kontroll, råkar Liam Ågren ut för en fruktansvärd olycka i Alaska. Upphittandet av Liam leder fram till att denne sitter på en hel del information som kan ha långt mer förödande konsekvenser än vad någon kunnat tro var möjligt. Om inte omvärlden får ta del av den informationen, vad kan detta leda till? Vad kan hända om så sker?

Recension: Katalysatorn är en spännande och fartfylld historia med många inblandade. Mystiska brev, hemliga signalsystem och kodade meddelanden. Jag hade dock lite svårt att följa de olika karaktärerna för en del var ganska lika till sättet, men huvudpersonerna är ju iallafall viktigast och de var spännande karaktärer. Jag tycker om att det inte var för mycket Sci – Fi vilket förmodligen berodde på att den utspelar sig år 2044 och inte 2444. Lagom med framtidsprylar och tekniker, det gillar jag.

Betyg: 3 / 5

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.