Fantasy,  Ungdom

Trilogin om amuletten: Med hjärtat halsgropen av Elin Niklasson

Baksidetext: När fjortonårige Tozan får reda på en fruktansvärd hemlighet ställs han inför ett svårt beslut, för att stoppa en ondskefull plan måste han förråda sin egen far.
Fylld av tvivel ger han sig ut i en främmande värld, där dödliga sjukdomar härjar och ett inbördeskrig är nära. Amuletten som han bär kan antingen rädda folket eller orsaka deras undergång. Det är upp till Tozan att vara dem innan det är för sent, men kan han verkligen lämna allt han känner bakom sig?

 

Recension: Tozans upplevelser när han lämnar Högvattens trygga murar är väldigt spännande att följa och personerna han träffar på vägen har spännande historier att berätta. Livet utanför Högvatten på flykt och jagad av kungens män är inte så enkelt som han trodde. Med hjärtat i halsgropen är en mycket spännande ungdomsbok och jag vill gärna läsa nästa!

Betyg: 4 / 5

(Visited 143 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.