Barn

Sophia and the dragon: Who came for dinner av Sarah J. Williams

Handling: Sophia är inte som andra tjejer. Visst hon bor i ett gult tegelhus och önskar liksom många andra barn att hennes föräldrar ska ge henne godis istället för broccoli. Men det är något väldigt speciellt med Sophia. När hon inte vill äta sin mat får hon besöka av en stor grön drake!

 

Recension: Ja, boken är skriven på engelska, därav namnet, men kommer även att ges ut i Sverige. Sarah är svenska och bor i Sverige med sin halv-engelska familj. Det är en bra bok om hur man kanske kan få barn att äta maten när de vägrar och den har jättefina illustrationer.

Boken finns att köpa här.

Betyg: 4,5 / 5

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.