Novell

Ormen av Mårten Dahlrot

Baksidetext: Under en föreläsning om Kafka ställs lektor B inför plötslig undergång.

Dagen har redan börjat dåligt. På grund av en missad tvättid måste han gå till botten av underklädeslådan och välja ett par boxershorts med trasig resår. Det som borde hållas bekvämt på plats hamnar fel. Skaver. Inte ens tonerna från det mest fulländade musikaliska verk som någonsin komponerats – Das Wohltemperierte Klavier av Johan Sebastian Bach – kan återge honom balansen.
I aulan, där den stundande katastrofen väntar, hörs en lätt rundgång i högtalarsystemet och skrapandet av stolar från studenterna som intar sina platser.Ormen är den åttonde delen i serien #dahlrotnovellerna.
Recension: Även den åttonde novellen i Dahlrotnovellerna imponerar. Det är en rätt absurd berättelse som mitt i allt ändå får mig att skratta till.  Jag kan bara säga, läs Dahlrotnovellerna!
(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.