Dystopi,  Fantasy,  Science Fiction

Darc Ages, Andra boken: Ödemarkens barn av A. R. Yngve

Baksidetext: David Archibald blir uppväckt ur en frusen sömn. Han befinner sig 900 år in i framtiden, i en värld ärrad av katastrofer och krig. Civilisationen har dragit sig tillbaka till befästa stadsstater, där feodalherrarna och deras riddare härskar.
David finner sitt öde: att rubba denna medeltida framtid i sina grundvalar och starta en ny renässans.
Han blir den osannolike hjälten kallad DARC.
Detta är andra delen i trilogin Darc Ages – De mörka tidevarven. De tre delarna är Uppvaknandet, Ödemarkens barn, Slaget om framtiden.

Recension: Första boken om Darc var första boken jag läste inom genren Sci-Fi. Jag blev glatt överraskad och det var likadant här. Starten var lite trög, men sen blir boken väldigt spännande och avslutas med en bra cliffhanger som gör att jag absolut vill läsa tredje boken också. Så missa inte A. R. Yngves trilogi om Darc!

Betyg: 3,5 / 5

Boken finns bl. a. att köpa hos Bokus.

(Visited 224 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.