Barn

Mamman och den lilla draken av Sofi Poulsen

Baksidetext: En fartfylld historia om en mamma och en liten drake, en helt vanlig morgon innan förskolan – eller kanske inte så där alldeles vanlig. Små drakar kan blir riktigt arga och spruta både eld och rök, men de kan också göra lyckliga piruetter och äta stora skålar med gröt. Mamman som just väckt sin lilla drake har ingen aning om vad hon ska få vara med om just den här morgonen. Följ med så får du se!

 

Recension: Direkt när jag såg att Sofi sökte recensenter nappade jag. Jag har länge suktat efter att få läsa hennes böcker. Jag menar bara bilderna gör ju att man ler! Då jag inte har små barn själv, köper jag inte barnböcker, så det här var ett ypperligt tillfälle att få läsa en barnbok igen. Jag blev inte besviken. När jag läste försökte jag föreställa mig hur barn skulle reagera och såg framför mig, eller rättare sagt, jag kunde höra hur de skrattade. Så där härligt som barnskratt kan vara. För den lilla draken är lite tokig och rolig. Samtidigt är det ju en berättelse för vuxna, hur man kan uppleva sina barn i morgonstressen när alla ska iväg.
Jättefin historia Sofi!

Besök gärna Sofis fina hemsida.

Betyg: 4 / 5

 

(Visited 132 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.