Deckare

Stig Alm tar fallet: Polis mördad av Gunnar Lindberg

Baksidetext: Polisassistent Bengt Rost rekryteras till NOA för att spana på utpressare. När en pensionerad poliskommissarie och hans hustru mördas i sina sängar blir uppdraget ett annat och fler liv står på spel.

På den onda sidan finns en sammanslutning av sadistiska pedofiler som räknar sina anor tvåtusen år bakåt i tiden. Osynliga har de infiltrerat samhället, de har makt och vet att utnyttja den för sina syften.

Recension: Den tredje delen av Kriminaltrilogin Stig Alm tar fallet och den bästa tycker jag. Spännande hela tiden och intrigerna är intressanta. Bengt Rost växer till sig och kommer med smarta lösningar som förvånar även Stig Alm. Den läskiga sekten ger mig kalla kårar och man aldrig vem som är inblandad eller inte. Jag rekommenderar varmt att ni inskaffar de tre böckerna om Stig Alm, superspännande och bra läsning i sommar.

Betyg: 4/5

(Visited 291 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.