Feel Good,  Roman

Alla dessa hemligheter av Annika Estassy

Handling: Inte en enda tår fäller Louise när hon ser sin makes kista sänkas ner i jorden. Efter 34 år som lojal och trogen hustru till Konrad vågar hon äntligen drömma om att skapa sig ett eget liv. Men uppvaknandet blir hårt när hon inser att det enda hon fått ärva är skulder och problem. När Konrads affärer blir förstasidestoff flyr Louise till Carina i södra Frankrike, systern som hon inte haft kontakt med på många år. Där är Louise känna den svenske journalisten Boy som ger henne den uppmärksamhet hon så länge längtat efter. Men vad vill han henne egentligen?
Och är blod tjockare än vatten?

Recension: Åh, åh så bra! Jag bra älskar Annikas böcker (hon har även skrivit Solviken och Croissants till frukost)! Alla dessa hemligheter är fantastiskt fin bok som får mig både att le och att gråta en skvätt. Jag får stor lust att  åka till Frankrike och besöka en liten by, äta färska croissanter och sitta och njuta av vacker utsikt. Annika skapar härliga karaktärer som man lätt lever sig in i och beskrivningarna av miljöerna är mycket, mycket bra. Missa inte Annikas böcker, feelgood när den är som bäst!

Betyg: 5 / 5

(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.