Barn,  Fantasy

Drakarnas Tidsålder – Drakmodern av Anette Skåhlberg

Bokens baksidetext:

Karin är 11 år gammal men åldras allt snabbare. Hennes kropp är som den vore flera hundra år. Varför kommer det rök när hon försöker prata? Hon hörs sin röst skrika av rädsla när hon förtvivlat vänder sig om …

Jo det följer fortfarande efter henne. Alla sju …

Recension:

Vilka sju som följer Karin tänker jag inte avslöja för då blir det inte lika spännande. De sju som följer Karin är väldigt bra gestaltade av Anette, liksom Karin och hennes pappa. Drakmodern passar för både barn och vuxna som gillar spänning och äventyr med ett tänkvärt budskap. Roligast är när Karin är tillbaka i skolan med de sju med sig, det fick mig att le och skratta för mig själv.
Jag har läst flera böcker av Anette och är väldigt fascinerad av hennes produktivitet och fantasi. Drakmodern känns dock ibland som hon kanske har haft lite bråttom.
Det är lite svårt att döma en barnbok som vuxen, därför vill jag ge den två betyg. För barn kan den bitvis kanske vara lite svår att förstå, kan jag tänka mig, men det är kanske därför den även passar för vuxna.

Betyg barn 3,5 / 5

Betyg vuxna 3 / 5

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.