Feel Good

Änglarna dansar i gryningen av Camilla Davidsson

Att den verkliga Caminon börjar vid hemkomsten har Emma fått lära sig den hårda vägen. Ett år efter pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela står hon inför sitt livs största och svåraste beslut.

Emma har spenderat en avkopplande sommar på Fårö för att få andrum från jobbstressen och tid att fundera över sitt liv. Motvilligt har hon blivit förtjust i Olle, den tjugo år äldre läkaren hon hyr en stuga av, och dessutom inlett en romans med jämnårige fondmäklaren Alex.
Efter ett chockerande besked lämnar Emma ön och återförenas med Alex i Stockholm. Hemkomsten blir allt annat än enkel och när valen blir för stora och svåra flyr hon till väninnan Harriets hotell på Mallorca. Kan vistelsen i bildsköna Deià hjälpa henne att få ordning på tillvaron? Eller är resan en flykt bort från de val hon behöver göra för att bli lycklig på sikt?

Änglarna dansar i gryningen är tredje, fristående delen i en feelgood-serie om en ung kvinnas väg mot inre utveckling. Det är också berättelsen om glädjen i att hitta hem.

Liksom Camillas tidigare böcker om Emma slukade jag även denna. En härlig feelgood bok som är svår att släppa ifrån sig. Ibland blev jag lite irriterad på Emma, men till slut gjorde hon ändå det jag tyckte var riktigt. Camilla är fantastisk på att beskriva miljöer, jag vill vara med Emma på Mallorca och uppleva det hon ser,  hjälpa till på Harriets hotell och pensionatet på Fårö. Fantastiskt!

Betyg 4,5/5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.