Spänning / Skräck

Sekten som återuppstod av Mariette Lindstein

sekten-som-a%cc%8ateruppstod

 

Spannung pur! Skulle tyskarna säga, betyder ren spänning! Fortsättningen på Mariettes Sekten på Dimön är ren spänning. Sofia Baumann och hennes pojkvän Benjamin lyckades att rymma från sekten på Dimön och dess ledare Franz Oswald. Men hemskheterna tar inte slut, även om Franz sitter i fängelse. Sofia blir trakasserad, hackade mailkonton, kameror i lägenheten och hennes hund får örat stympat. Sofia får nog, tar tjänsledigt och flyr till Amerika. Där kan hon äntligen slappna av. Hon träffar Matthias och blir förälskad. De inleder ett förhållande. Är han verkligen bra för henne? Jag tänker inte avslöja mera. Du bara måste läsa denna om du läst Sekten på Dimön. Mariette har lyckats igen. Boken är aldrig långtråkig, språket är lätt och bra och ja, det är en bladvändare! Suveränt Mariette!

Betyg 5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.