Spänning / Skräck

Sekten på dimön av Mariette Lindstein

sekten-pa-dimon

 

Sekten på dimön, nominerad till bästa deckardebut! Crimetime Gotland award, det är den verkligen värd. En otroligt spännande bok om en sekt som befinner sig på en ö utanför Bohusläns kust. Vi får följa hur Sofia Baumann nästlas in i sektens grepp. Hon fascineras av sektledaren Oswalds lära och blir fast på ön. Oswald styr med järnhand och till slut har han gett order om att ett elstängsel ska resas runt sektens ägor. Ingen ska komma ut och ingen ska komma in. Ni måste absolut läsa den och följa Sofias kamp för att komma bort och avslöja Oswald. Total spänning!

Betyg 5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.