Barn

Nalle och Sture i Rom av Tom Sölvberg

nalle-och-sture-i-rom

Andra boken om Nalle och Sture av Tom Sölvberg. I första boken, jag tänker inte avslöja varför, får Nalle och Sture en resa till Rom med allt betalt. En dag sitter de och äter varmkorv vid Colosseum när de får se några mystiska figurer ta sig in på Colosseum. De beslutar sig för att följa efter dem för att se vad de tar för sig. Det visar sig, att de är inbrottstjuvar. Nalle och Sture gör upp en plan om hur de ska överlista tjuvarna och få fast dem. Men planen går inte riktigt som de hade tänkt sig. Även andra boken beskriver vänskapen mellan Nalle och Sture fint och har flera spännande inslag. Här får vi också på ett enkelt sätt veta hur det går till när man reser utomlands med flyg. Boken har en hel del roliga inslag som fick mig att fnissa. Tror nog att barn som hör boken, eller läser den själva, kommer att skratta gott.

Betyg 5.

 

(Visited 100 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.