Spänning / Skräck

Lex Duplex av Staffan Gullsby

lex-duplex

I en småstad dör inom loppet av några dagar flera personer till synes utan koppling till varandra. Eller finns det en sådan? Kirurgen Sebastian Ekberg står mitt i händelsernas centrum och börjar att leta efter svar. Motviljan att påminnas om en frikyrkomiljö som han lämnade för mer än 20 år sedan slås tillbaka för nyfikenheten att ta reda på hur allt hänger ihop. Författaren Staffan Gullsby är röntgenläkare, civilekonom och logistikingenjör. Att han är läkare märks mycket i boken. Den relativt spännande historien varvas med allt för många läkartermer som är svåra att förstå om man inte är läkare själv. En del kan vara med men jag tycker det är aningen för mycket. Annars var som sagt historien spännande med en bra upplösning. Blir intressant att läsa den fristående fortsättningen.

Betyg 3

 

(Visited 79 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.