Feel Good

Pensionatet vid världens ände av Camilla Davidsson

pensionatet_vid_vrldens_nde-camilla_davidsson-35403605-frntl

Pensionatet vid världens ände. Fristående fortsättning om Emma. Efter vandringen på Camino de Santiago de Compostela i Spanien återvänder hon till Stockholm där ett oemotståndligt erbjudande väntar. Emma dras igen in i samma spiral av jobb och stress. Till slut ser Emma ingen annan lösning än att fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände. Även av denna bok blev jag lycklig. Jag kunde inte sluta läsa. Det är en härlig feelgood roman perfekt för hängmattan i sommar. Jag ser fram emot Camillas tredje bok.

Betyg 5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.