Roman

Den som knyter sin hand av Annika Arslan Walterson

cover_front

Med ett yes och ett leende slog jag ihop Annika Arslan Waltersons debutroman. Yes för att det gick som jag ville och ett leende för att jag återigen har hittat en mycket bra bok. Vi följer Nina som startat ett politiskt parti med sin bästa vän Ylva, Christoffer som blir nerslagen mitt på gatan i Stockholm och Kim en taxichaufför som gärna agerar mot de som inte beter sig som man ska. Han tvekar aldrig att hjälpa till och han vet hur man slåss. Deras liv nästlas ihop. Hur det får du läsa om själv. Boken är mycket bra skriven och innehållet är värt att tänka över. Bravo Annika!

Betyg 4

Författarens hemsida hittar du här.

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.