Science Fiction

Darc Ages: De mörka tidevarven av A. R Yngve

darcages1-250

En sarkofag hittas och tas till Castilia och staden Damon City. I kistan hittas instruktioner om hur den man som är infrysen i den ska väckas till liv igen. David Archibald har varit nedfrusen under 900 år och vaknar upp i en värd som är ärrad av krig och katastrofer. I befästa stadsstater härskar feodalherrar och deras riddare. David får namnet Darc. Jag inser att jag har lite svårt för att läsa science fiction. Det är många att hålla reda på, härskare och robotar. I början hade jag svårt att komma in i boken därför har det tagit lite tid att läsa även om boken inte är tjock. Boken har en hel del roliga inslag som t. ex. psalmer som de sjunger. Vad som är roligt med det tänker jag inte avslöja det får du läsa själv. I slutet blev det riktigt spännande och jag måste säga att sista delen, efter att Darc blivit sjuk, blev boken en riktig bladvändare och jag måste läsa andra boken för att få veta vad som händer. Jag har inga halvsteg i mina betygsättningar men jag skulle vilja ge den här boken 3,5++ alltså snarare nästan en fyra. Om DU gillar science fiction får du inte missa den här triologin! Den har fått mig att vilja läsa mera science fiction.

Betyg 3

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 342 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.