Fantasy

Bränt Land: Arvet efter Mörkertiden av Cecilia Åhman

bra%cc%88nt-land

 

Vad skulle du göra om du blivit såld, av den enda person du litar på, till en man som njuter av att plåga och utnyttja andra? Jag gissar att du skulle fly, det gör Atiline. I bränt land får man följa hennes flykt undan en beryktad slavägare. Under flykten möter hon olika människor, magiker och hemska väsen. Boken är den första i en trilogin «Arvet efter Mörkertiden» och utspelar sig i en sargad värld, där magi är belagd med dödsstraff och där en maktlysten kejsarinna driver ett ödesdigert spel med sitt land som insats. Atilines kamp får konsekvenser ingen kunnat föreställa sig. Cecilia har skapat mycket spännande karaktärer och berättar i ett härligt tempo. Mystik blandas med fasa, kärlek, magi och vänskap. När jag läste färdigt boken hade jag ett leende på läpparna och karaktärerna finns kvar i minnet. Boken är verkligen en bladvändare. Jag väntar med spänning på fortsättningen.

Betyg 5.

(Visited 142 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.