Deckare

Bevakaren av Dan Nilsson

bevakaren

 

Vågar man lita på Niklas Lund? Ja, det frågade jag mig några gånger när jag läste den här boken, men Katarina har inget val, hon måste lita på honom. Hennes sambo Jonas försvinner under en nattvandring i Stockholm city. Det finns bara en person som kan leda henne rätt i sökandet. Spåren leder till slutna kretsar på internet, vilka Niklas Lund känner bättre än någon annan. När en man med koppling till en webbsida som hänger ut misstänkta brottslingar hittas mördad – då gör även en Katarina en obehaglig upptäckt. Det visar sig att hon inte vet allt om Jonas. Jag lider med Katarina när Jonas försvinner, hennes förtvivlan är så påtaglig. Dan har verkligen lyckats med att beskriva känslor hos karaktärerna. Boken är tidvis mycket spännande och inte långt ifrån en bladvändare. Betyg 4.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.