Fantasy

Bäraren – Serahema Saporium 1:2 av Marcus Olausson

ba%cc%88raren

 

Andra boken i hexalogin Serahema Saporium. Elderims jakt efter Åskvigg går vidare. Under jakten upptäcker han mörka sidor hos sig själv och tvivlet gnager. Efter mordet på kung Danim tar en häxjakt på savmästare vid. Kyrkan vacklar och mörkret breder ut sig över Serahema. Den väldiga lindormen väcks ur sin dvala med glupande hunger. Trion bestående av Elderim, Rendon och Cal är med om det mesta i jakten på Åskvigg, men de ger aldrig upp. I andra boken får vi även följa med till Rendons gård och träffa hans dotter Eleanor som Elderim förälskar sig total i. Med mystik blandat med humor har Marcus lyckats skriva ännu en jättebra bok. En klar fyra får även denna.. Boken är mycket spännande, den blir aldrig långtråkig. Du som gillar fantasy får absolut inte missa denna hexalogi. Jag längtar efter trean!

Betyg 4

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.