Feel Good,  Lättläst,  Livsöden,  Roman,  Skönlitteratur

Allt för att hitta dig av Nils-Petter Löf

Baksidetext:

Oliver Eklund hade redan allt han kan önska sig i livet när han var dryga tjugo år gammal. Trots pengar och framgång krävdes det en olycka för att han skulle finna sin själsfrände. De möttes i totalt mörker och förenades i kärleksrus, men tappade sedan bort varandra.

Långt senare dyker en tonårstjej upp och påstår att hon är Olivers dotter. Tillsammans försöker de hitta hennes mamma som också kan vara Olivers livs kärlek.

Är det som föddes i mörkret lika vackert i dagsljus?

Recension: Man kan inte annat än att känna med Oliver i hans sökande efter Anna. Men samtidigt irritera sig över att han låter sig styras så av Felicia, assistenten. Hon är en extremt stark karaktär som verkar så kall att texten nästan fryser till is. I mosats till henne har vi Konrad, Olivers allt-i-allo som är lugn, förstående och stark på ett sätt som ger trygghet.

Sen rusar Eva-Petra in som en stormvind och vänder upp och ner på allt, en frisk fläkt i Olivers annars så ensidiga liv.

Allt för att hitta dig är en resa genom flera länder med underbar natur men som kanske tar lite för lång tid och ett slut jag inte riktig förstår meningen med.

Betyg: 3/5

Andra recensioner av Nils-Petters böcker: Zverige i mitt hjärta

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.