Dystopi,  Fantasy,  Spänning,  Unga vuxna

Tatra av Lisa Hågensen

Baksidetext: Det är vår och spåren efter den kidnappade Siri för de sju vännerna till norra Porsaw. Under fritagningen sker en fasansfull olycka och gruppen splittras. En av dem tvingas ut på en lång resa, och finner i dess slut svar på frågor som legat dolda fram till nu. De andra fortsätter jakten på den grymma General Tarz och de två barn som tillverkades och föddes på The Pure Breed Plant. Ligger barnen till grund för ännu en elitistisk ras, eller har Tarz en ny plan på gång? Jakten för dem västerut, utan en aning om den fasa som väntar. Kommer vännernas vägar åter korsas? Överlever kärleken, och kommer uppoffringen en av dem gör rädda dem alla? Eller är allt förgäves?

Tatra är andra delen i Jakten som började med Siri, den fristående fortsättningen på dystopiserien Purebred. Det är en intensiv dark romance fylld med kärlek, svek och hämnd.

Recension: Tatra är liksom Siri väldigt spännande. Även om det var ett bra tag sen som jag läste Siri, så kommer jag snabbt in i historien och karaktärerna igen. Lisa har återigen lyckats skapa en dystopisk värld som gömmer rädsla, kärlek, ilska och glädje. Tatra är även den en bladvändare för unga vuxna.

Betyg: 5/5

Läs gärna mina recensioner av Siri, Purebred – Flykten från Olympo, Purebred – Herrefolket, Pure bred: Generalens älskarinna I och II, Hennes ögon blå och Gäld till djävulen

(Visited 39 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.