Berättelser ur livet,  Inspiration

Runstreak – att springa varje dag av Daniel Karlsson

Baksidetext: Runstreak innebär att man springer varje dag. Men är det inte skadligt? Hur gör man när man är sjuk? Behöver inte kroppen vila? De frågorna, och många fler, får vi svar på när Daniel Karlsson tar oss med på sin egen livsresa, från att avsky löpning till att idag tillhöra dem i Sverige som har sprungit flest antal dagar i rad.

Daniel brinner för att få in mer rörelse i fler människors liv, men han tycker att det traditonella tankesättet har gjort sitt. I Runstreak presenterar han sin egen filosofi som har gjort att han själv och många andra har hittat en genuin rörelseglädje.

Följ med bakom kullisserna och ta del av vad konceptet runstreak handlar om på djupet. Lär dig allt du behöver om löpningens grunder, om utrustning och rätt inställning. Med den här boken kan du komma igång med din löpning, ta din löpning till nya nivåer och skapa förutsättningar för mer njutfull rörelse.

Vare sig du är en vilsen nybörjare eller en van löpare är den här boken en riktig ögonöppnare.

Recension: Jag såg reklam om boken på sociala medier och tänkte direkt: Den boken vill jag läsa!  Att springa varje dag, vilken grej!
Sagt och gjort, jag skrev till förlaget och bad att få recensera boken. Samma kväll började jag läsa och samma kväll gav jag mig ut och sprang. Idag gjorde jag min 20:e runstreak, jag har alltså sprungit 20 dagar i rad! JAG har sprungit 20 dagar i rad något som jag inte trodde att jag skulle klara. Visst har det tagit emot ibland, men så skönt det är efteråt.
Behöver jag säga mer? En bok som får mig att göra något som jag inte trodde att jag skulle klara. Självklart högsta betyg.
Läs, låt dig inspireras av Daniels tips, råd och äventyr. I boken kan du även läsa om andra runstreakers (kan vi kalla oss så?) erfarenheter.

Betyg: 5/5

(Visited 275 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.