Feel Good,  Humor,  Roman

Happy dejting av Cathy Catarina Söderqvist

Baksidetext: Nora är trött på singellivet och längtar efter en man. På dejtingsajten Happy Lovedejting hoppas hon finna vad hon söker. Kanske Rallykillen är hennes livs kärlek? Eller passar Hingsten41 henne ännu bättre? Trots stora förhoppningar inför varje dejt blir Nora gång på gång besviken. Hon ser inte ett spår av den bubbelgumsrosa och passionerade kärleken hon letar efter. Tvärtom är det en kall, ytlig och cynisk verklighet hon möter och hon faller allt djupare ner i en depression.

Samtidigt brottas hennes väninnor med sina bekymmer. Mias fibromyalgi tar all hennes kraft och leder henne in i ett allvarligt tablettmissbruk medan Sanna försöker mota bort åldrandet med alla medel. När de var tonåringar såg de ljust och hoppfullt på framtiden. Hur kunde livet förvandlas till den här grå och trögflytande massan? Hur kan de hjälpa och stötta varandra? Och hur ska de nå balans och harmoni i livet?

Happy Dejting – ingen match är en feelgoodroman med en mörk underton om livets val och kval men också om kärlek, passion och var man hittar den!

Recension:  En mysig roman om tre väninnor som fick mig att le, skratta, sucka, känna mig sorgsen och arg. Den var liksom naturlig, så som livet är, och det tyckte jag om. Extra plus att Fingal Olsson dök upp på ett hörn. (För er som inte läst böckerna om Fingal Olsson gör det!)

Betyg: 4/5

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.