Phsykologisk thriller

I ditt kvarter av Jenny Jacobsson (ljudbok)

Baksidetext: Datumet i vigselringen var inget annat än ett bäst före-datum. Klyftan emellan dem växte sig allt större. De som en gång älskat så djupt, var gick det snett?

De hade lovat varandra att stanna i nöd och lust, men vem tänkte på nöd när kärleken och åtrån pulserade i kroppen?

Den nyckfulla vardagen gav ingen ro. Att ständigt tvingas tassa på tå för Melissas vrede urholkade Viggos inre. Det enda han med krampaktig tydlighet visste var att han inte längre stod ut med hennes dagliga misshandel. Det hade blivit allt svårare att dölja skadorna i hans arbete som nyhetsankare på TV4.

Det fanns stunder när han önskade att hon skulle träffa någon annan men all hennes tid gick åt till att kontrollera honom.

Du kan lämna henne när du vill var orden hans mor hade sagt åt honom i kyrkan. Inte kunde han ana att det skulle bli så svårt…

Det tog tid att brytas ner och det krävdes mod att gå. Skulle han klara det? Och Kevin. Vad skulle hända med honom?

Recension: I ditt kvarter är en bok som får mig att le, att gråta, att skratta, att känna. Den har allt och ett mycket starkt meddelande. Jenny beskriver något som är mycket viktigt, som man kanske inte talar om, och det med fantastiska karaktärer och miljöer.
Boken tar ibland vändningar som jag inte tänkte för att sen återgå till det jag trodde. Den känns nära och jag känner verkligen med karaktärerna.
Hade jag läst den hade det varit en bladvändare.

Betyg: 5/5

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.