Phsykologisk thriller,  Spänning / Skräck

Stugan av Johan Ring (ljudbok)

Baksidetext: Stugan ligger mitt i skogen, långt från närmsta granne. För Tom Jensen är den en fristad. Den här världen är inte skapad för kärlek som hans, det vet han. Men idag har han bestämt att världen inte ska få diktera villkoren längre! «Oroa dig inte», säger han lugnande medan han kör längs den smala skogsstigen. Men tejpen förvandlar pojkens svar till ett dämpat gnyende. Tom kan inte ana att allt är en katt-och-råtta-lek där offret inte är vad det verkar vara.

Recension: Krypande läskig historia som inte slutar som man tänker sig. Inte en av Johans bästa (han är en av mina stora favoriter inom skräck) men klart värd att lyssna på.

Betyg: 3,5/5

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.