Fantasy,  Spänning / Skräck,  Unga vuxna

Där ute i mörkret av Markus Sköld

Baksidetext: Micke är deppig. Han har precis gjort slut med sin flickvän efter sju år tillsammans. För att muntra upp honom ordnar hans kompisar en vildmarksweekend i den lilla byn Mossfors, djupt inne i Norrlands inland.
Snart börjar de inse att allt inte är som det ska i de norrländska skogarna. De ser saker de inte kan förklara. Husdjur försvinner för att senare hittas döda.
Medan fullmånen lyser över trädtopparna hörs ylanden på avstånd, och sakta men säkert blir det uppenbart att det finns något där ute i mörkret. Något som jagar dem.
När mörkret faller måste de samarbeta med ortsbefolkningen för att överleva mot en fasa som ingen av dem kunnat föreställa sig.

«Där ute i mörkret» är en reviderad nyutgåva av Markus Skölds debutroman från 2012. Det är en skräckinjagande berättelse om kamratskap och överlevnad.

Recension: Gastkramade, krypande skräck! Mystiken är så tät att man nästan kan ta på den i den lilla byn Mossfors. Suveränt skrivet av Markus. Härliga, speciella karaktärer som får en att både småle och bli förbannad. Det riktigt kryper i kroppen när man läser och boken är absolut en bladvändare!

Betyg: 5 / 5

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.