Romance

Hemma där hjärtat väntar av Sofia Ymén

Baksidetext: Klaras morbror har gått bort och lämnat sin veterinärpraktik till henne. I sex månader måste hon få det att fungera för att få sitt arv. Ska hon riva upp hela sitt liv i stan för att driva en klinik som knappt går runt – och som dessutom ligger i Österby, byn där hon växte upp? Hon bestämmer sig för att ta chansen. Men uppdraget blir svårare än hon kunnat föreställa sig, inte minst eftersom hennes ungdomskärlek Axel finns där. Klara inser snart att hennes hjärta inte bara klappar för Axel, utan också för byn hon en gång kallade hemma.

Recension: En romance med inslag av lite spännande händelser. Lite som Nora Roberts böcker skulle jag nog vilja säga. Historien är söt och romantisk och tillsammans med det som Klara råkar ut för blir det intressant att läsa. Miljöbeskrivningarna är mycket bra, Österby kan man verkligen föreställa sig när man läser samt de människor som lever där.

Betyg: 3/5

 

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.