Friskyttarna av Ewa Broberg

Baksidetext: Edens murar restes för att skydda folket från den kalla, ofruktbara värld som återstod efter det sista stora kriget. Lilia, en ung ingenjör, flyr tillsammans med helarlärlingen Tristan, då Edens premiärminister vill se henne död. Utanför murarna möter hon överlevare som för hennes liv i en ny riktning. Snart får hon anledning att fråga sig vem som är vän och vem som är fiende.

Recension: Så spännande! En fantastisk historia som tar vändningar som man kanske inte tänkt sig. Lilia är en väldigt stark karaktär som det är väldigt lätt att leva sig in i och känna med, men även bli irriterad på. 🙂 Även Tristan och Adrian är väldigt starka karaktärer och jag kände verkligen med båda när de led eller var lyckliga. Ewa har skapat en väldigt spännande berättelse och jag var riktigt besviken när den tog slut!

Betyg: 4,5/5

(Visited 345 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Friskyttarna av Ewa Broberg

 1. Jag håller med om recensionen! Gillade spänningen starkt, men är kanske litet mer skeptisk inför kärlekshistorierna. De känns inte riktigt trovärdiga. Men det är en småsak inför spänningen!

 2. Awesome website you have here but I was wanting to know if you knew
  of any message boards that cover the same topics discussed here?
  I’d really love to be a part of community where I can get responses
  from other experienced individuals that
  share the same interest. If you have any suggestions, please let me
  know. Thanks a lot!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.