Feel Good

På andra sidan kärleken av Linda Holgersson

Baksidetext: Den blivande juristen Alexandra Pérard har ena foten i Stockholm och den andra i Wissant, en liten ort i norra Frankrike. Där finns allt hon egentligen behöver hennes hus, havet och ungdomskärleken Marcel.
Men under studietiden i Stockholm förälskar hon sig i en gift man och det blir början på ett förhållande fyllt av passion, kärlek och väntan. Det är ett förhållande som sårar och förgör, där hon ständigt är hans andrahandsval. Men förhoppningen om att hon en dag ska bli hans enda håller henne kvar, väntandes.
Hon slits mellan sitt liv i Stockholm och sitt paradis i Wissant samtidigt som det känns som om livet står still. Som om det aldrig riktigt börjar.
Hur länge är Alexandra beredd att vänta?

Recension: Svensk feelgood i klass med Jojo Moyes. Lindas debutroman är en bladvändare och det är svår att sluta läsa. Karaktärerna är mycket starka och miljöerna som Alexandra vistas i känns väldigt nära och verkliga. När man får lust att vistas på en plats som beskrivs i boken, för att den känns så verklig, då tycker jag att man har lyckats. Jag skulle gärna vilja besöka Wissant och bo i det huset som Alexandra bor i, det verkar så mysigt!

Betyg: 4/5

(Visited 388 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.