Dystopi,  Fantasy,  Ungdom

Purebred – Flykten från Olympo av Lisa Hågensen

Handling: De trodde att en värld utan raser och religion och där alla talar samma språk skulle bli en värld av fred. De trodde fel.
Femtonåriga Thorbi har förlorat allt. Hans enda önskan är att döda freaket Dora, sin systers mördare. Men mystiska män kommer från Utsidan och tvingar med sig Dora från staden. När hennes vän Laban iscensätter flykten från Olympo för att rädda henne, följer Thorbi med. Ingen vet att hans riktiga skäl. Men vilka är det som tagit Dora och varför? Thorbi och hans vänner hamnar mitt i en fasansfull plan att erövra Europa och möter en armé där freaken är härskarna och deras mål är slaveri och förintelse.

Recension: Purebred – Flykten från Olympo är en mycket spännande bok, speciellt efter att de lyckas fly! Jag höll nästan på att komma försent till jobbet för att det var så spännande. Den är perfekt för unga vuxna men är spännande även för äldre. Nu vill jag snart läsa fortsättningen!

Betyg: 4,5 / 5

(Visited 155 times, 1 visits today)

3 Kommentare

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.