Erotisk novell

En älskare i natten av Majvi Åkerlind

Handling: Anna befinner sig mitt i en livskris. Det mesta passerar henne förbi och hon har tappat kontakten med sin familj och sina halvvuxna barn.
  I den lilla hålan där hon jobbar som receptionist på hotellet ska en ny storfilm spelas in. En av Sveriges mest omskrivna personer har huvudrollen. Hans ansikte, med ögon melerade i grönt och blått och en intensiv blick, har prytt oräkneliga tidningsomslag. Det är en man som utöver sin framgångsrika skådespelarkarriär är känd för sitt idrottsliv och även för sitt vilda festande och många kärlekshistorier.
  Men all den uppståndelse som följer i hans spår är inget som berör Anna. Och deras möte i receptionen hade kunnat passera som en vanlig tafatt och obekväm social interaktion. 
Hade kunnat. När deras händer vidrör varandra tänds en gnista. 
Frampå natten när Anna står ensam i lobbyn kommer han ner för att prata. Han går ledigt klädd i sin morgonrock och inget mer.

Recension: En helt kärlekshistoria helt klart. Man känner med Anna och hennes livskris, hon är ensam och känner sig övergiven av familjen. Det gör ont. Att hon dras till den spännande, heta skådespelaren är inte så konstigt. Något som får henne att se på sitt liv på ett nytt sätt. En välskriven och känslosam novell av Majvi Åkerlind.

Betyg: 3,5 / 5

(Visited 275 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.