Deckare

Fotbollshororna av Christina Gustavson

En hel dunk med människoblod, voodoo, en djävulsk plan med ett fotbollsläger som honungsfälla, ett bestialiskt mord.

Mord finns alldeles nära dig. Hur nära vet du inte. Vem har mördat? Den du går förbi i affären? Din granne? En till synes solig vårdag väntar kanske någon … Hur trygg är egentligen omgivningen runt omkring dig?

Bokens historia är spännande och tanken på att sådant kan förekomma är hemskt. Däremot tyckte jag att uppbyggnaden av boken var lite jobbig med många personer att följa, med väldigt lika namn, och det var rätt få dialoger. Släktskapen mellan personerna var lite svår att hänga med på, men det var i och för sig inte så viktigt för boken i sig.

Det var spännande att följa kommissarie Linders letande efter orsaken till dunken med blod. Hur människor håller sig undan och låtsas vara oskyldiga. Läskigast var lägerledaren Demo, en riktig psykopat, och vad han gjorde mot flickorna i fotbollslägret.

Betyg 3/5

(Visited 102 times, 1 visits today)

Ein Kommentar

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.