Feel Good,  Humor

Med lysande utsikter av Annika Arslan Waltersson

Margit satt med lätt öppen mun på stolen bredvid Gunilla och undrade vad det var för dårhus hon hamnat i. Om det här var en vanlig dag på jobbet så var det kanske dags att kasta sig in på högskolan igen och utbilda sig till … ja, varför inte psykolog helt enkelt, det var ju uppenbart att både arbetskamrater och sökanden var mer eller mindre störda.

Gunilla är tillbaka från sin utbrändhet till tjänsten som arbetsförmedlare i Borås, där kraven på prestation ökar för varje dag. Margit tycker det behövs nytänkande inom Arbetsförmedlingen med de verkar inte ens klara av hennes guldfisk på skrivbordet. Jens tröttnade på att vara entreprenör för flera år sedan, och är nu arbetslös. En jävligt hungrig sådan, nu när pengarna är slut.

I mötena mellan dem börjar nya tankegångar slå rot. Kanske finns det något man kan göra åt situationen i alla fall?

Vilken härlig bok! Annika har lyckats skapa karaktärer som är väldigt levande. Jag gillar absolut Gunilla även om jag hade lite svårt för henne i början. Fantastisk berättelse med bra miljöbeskrivningar och som tar härliga vändningar. Jag skulle gärna vilja veta vad som hände sen? Hoppas innerligt på en fortsättning!

Betyg 4,5/5

Författarens hemsida hittar du här

.

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.