guds-synd

I det viktorianska London har något fasansfullt väckts till liv efter att ha spenderat århundraden i mörker. Dess första ord är „Törst!“ Jona blir det första offret. Efter bettet förvandlas han gradvis till vampyr. Det är smärtsamt och förvirrande. Han rör sig i natten, genom gatorna i Paris och London, bland fattiga och prostituerade. Han brottas med sin blodtörst och sitt samvete. Jag fick äran att test-läsa den här boken och är mycket glad för Mikaels skull att den nu har publicerats. Boken är mycket välskriven, historien är hemsk, nervkittlande och väldigt spännande. Jag sträckläste och glömde av och till bort att kommentera, men då fick jag ju läsa om och det gjorde absolut ingenting. Mikael är väldigt bra på att skriva skräck. Missa absolut inte Guds synd Tindal Del 1!

Betyg 4,5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 63 times, 1 visits today)