Spänning / Skräck

Guds Synd – Mörkrets Barn av Mikael Mansén

Baksidetext: Jona råkar i 1890 talets London väcka en ondska som legat i dvala i tusen år. Den angriper och dödar honom nästan. Men i sista stund ändrar den sig och förvandlar honom.
Jona förändras. Sinnena förstärks till en tillsynes omöjlig grad. Han blir också starkare och snabbare. Men allt är inte bara bra. Hur ogärna han än vill det, så driver den brinnande törst efter blod honom till att mörda. Långsamt men säkert bryts han sönder. Människan går allt mer förlorad och samtidigt ställs han inför frågor om Gud, Satan, gott och ont.
Han försöker att inte mörda, men när den röda törsten rider honom, har han inget val. Inte heller är han det enda monstret i London natten. Det finns andra.

Recension:  Jag fick äran att testläsa den här boken och är mycket glad för Mikaels skull att den nu har publicerats. Boken är mycket välskriven, historien är hemsk, nervkittlande och väldigt spännande. Jag sträckläste och glömde till och bort att kommentera, men då fick jag ju läsa om och det gjorde absolut ingenting. Mikael är väldigt bra på att skriva skräck. Missa absolut inte Guds synd – mörkrets barn!

Betyg 5 / 5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 189 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.