Spänning / Skräck

Hennes ögon blå av Lisa Hågensen

hennes-ogon-bla

 

Oj vad bra! En bladvändare! 2011, ondskans sommar. Raili ser fram emot sex lugna veckor i sitt lilla torp i Lövaren. Men något är fruktansvärt fel. Olofson antyder att något ondskefullt finns i skogen, Raili har också känt det. Han ringer för att berätta något för henne, när hon kommer dit är inte Olofson där längre. Raili börjar att nysta i allt som hänt i Lövaren så långt tillbaka som till 1600-talet. Häxor, magi, intriger, försvunna barn och styckade människor. Lisa, du skriver otroligt bra. Miljöerna är fantastiskt beskrivna och Railis alldagliga sätt bryts när hon börjar leta efter trådar att dra i för att få reda på vad som hänt. Vad är det med människorna i Lövaren?

Betyg 5.

(Visited 97 times, 1 visits today)

3 Kommentare

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.