Spänning / Skräck

Hamarsmans skatt av Ronnie G Lundin

hamarsman

 

Skattplundrare härjar på Gotland. Sandra blir övergiven av sin pojkvän och flyr till föräldrarnas sommarstuga på Fårö där hon bli omhändertagen av moster Ella. Leif och Johnny, två gamla skolkamrater, har ekonomiska bekymmer. Johnny är arbetslös och Leif antikvitetsaffär går sämre och sämre. Leif kommer på att de ska åka till Gotland och leta skatter på nätterna. Snart närmar de sig en skatt på Fårö som en osalig ande vaktar. En lättläst bok, nästan en bladvändare. Jag hade dock väntat mig lite mera mystik. Ronnie skriver bra, karaktärerna får liv och naturen blir levande. Skulle nog gärna läsa hans andra böcker om Hamarsman också.

Betyg 3,5

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.