Feel Good

Under vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson

under_vintergatans_alla_stjrnor-camilla_davidsson-30364186-frntl

 

Boken, skriven av Camilla Davidsson, är en härlig bladvändare. Den handlar om Emma som utarbetad flyr Stockholm för att söka lyckan i London. Där bor Eric som hon är förälskad i och hon hoppas på en framtid med honom. Men det blir inte riktigt som hon tänkt sig. Av en tillfällighet hör hon talas om den tusenåriga pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och får för sig att vandra den. Vi får följa hennes vandring, människorna hon träffar och hur hon förändras som människa. Boken är fantastiskt skriven och jag fick en väldig lust att vandra leden jag också.

Betyg 5

Författarens hemsida hittar du här.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.