Fantasy

Skuggsamlaren av Mikael Sundqvist

skuggsamlaren

 

Skuggsamlaren, en saga. Mikael Sundqvist har skapat en värld som jag inte riktigt blev säker på om det var verklighet eller fantasi. Men det är en helt otrolig värld där allt kan hända! Och det händer saker som du minst anar. Den stora frågan är, vem är skuggsamlaren? Man får följa Nelson som blivit utvald att vara kock för den Stora middagen på ett slott ute på en ö. Slottet är en gigantisk byggnad intill en skog av solrosor. Flera utvalda kommer med samma båt som Nelson ut till ön, de flesta är bjudna att delta i den stora middagen. De får gåtor att lösa och saker händer hela tiden på det konstiga slottet. Slutet på boken är minst sagt oförutsägbart. Gillar du sagor och fantasy, komik och gåtor. Läs Skuggsamlaren.

Betyg 4.

(Visited 408 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.