Fantasy

Ödesgudinnans val av Caroline Hurtig

o%cc%88desgudinnan

 

Första boken ur själarnas öden. Vackert Caroline! En jättefin saga med vackra beskrivningar av natur och fantasivärldens väsen. Ödesgudinnorna lever och verkar i en dimension bredvid människorna. De vakar över människornas själar. När en människa har det svårt försöker de hjälpa till. När det blir krig i människornas värld, sörjer ödesgudinnorna så att det blir oväder över deras dal. I deras dimension lever även andra väsen såsom svartänglar, demoner, troll, alver och tomtar. Sida vid sida har det levt i frid under många år, men någonting händer som förändrar hela situationen. Något som ingen trodde var möjligt. Ödesgudinnan Aria upplever kärlek, hon blir förälskad. På grund av detta måste hon fly och mångas liv sätts på spel. Boken är mycket spännande och jag levde mig in de olika världar som Caroline verkligen har lyckats beskriva levande.

Betyg 4

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.